BYD's FANGCHENGBAO onthult interieur van BAO 8 SUV

June 20, 2024

Onlangs heeft BYD's merk FANGCHENGBAO officiële interieurbeelden vrijgegeven van zijn vlaggenschip SUV, de BAO 8.een goed evenwicht vinden tussen robuustheid en technologie vibe.

 

laatste bedrijfsnieuws over BYD's FANGCHENGBAO onthult interieur van BAO 8 SUV  0

 

Als vlaggenschipmodel biedt de BAO 8 zowel 6-zitplekken als 7-zitplekken.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over BYD's FANGCHENGBAO onthult interieur van BAO 8 SUV  1

 

Het interieur van de BAO 8 is ontworpen op basis van het ontwerpconcept "Future Starship Aesthetics", met dezelfde imposante aanwezigheid als het exterieur.Het straalt de unieke moed uit van een robuust uitziende vlaggenschipmodelOpmerkelijke kenmerken zijn een vierspeks stuurwiel met een vlakke bodem, luchtsluizen met slot, een sleutelvormige armsteun en een brede, futuristische elektronische versnellingshefboom.het voertuig is uitgerust met een volledig LCD-instrumentenpaneelDe middelste armleuning heeft ook twee onafhankelijke touchscreens, die de slimme ervaring voor zowel de voor- als de achterpassagiers verbeteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over BYD's FANGCHENGBAO onthult interieur van BAO 8 SUV  2

 

De foto's tonen een model met twee kleuren interieur schema's. Het bovenste deel van het dashboard heeft hout graan bekleding, terwijl het plafond is bekleed met suede materiaal,een aangename visuele en tastbare ervaring bieden.

 

laatste bedrijfsnieuws over BYD's FANGCHENGBAO onthult interieur van BAO 8 SUV  3

De BAO 8 heeft een drie rijen zitplaatsen met opties voor 6 of 7 zitplaatsen.De 7-zits-versie heeft een achterstoel in bankvorm, die, wanneer de passagiersstoel voorop is opgevouwen, een naadloze aansluiting mogelijk maakt, waardoor de achterstoel ervaring wordt verbeterd.De stoelen bieden meerdere flexibele aanpassingsmogelijkheden om het gebruik van de ruimte te maximaliseren.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over BYD's FANGCHENGBAO onthult interieur van BAO 8 SUV  4

 

De BAO 8's exterieurontwerp is gedurfd en robuust, met een sterke SUV-stijl.rechte lijnen van het lichaam en verborgen deurgrepen.

 

De BAO 8 wordt aangedreven door een 2.0T DMO-krachtsysteem en bevat het intelligente DiSus-P hydraulische lichaamskontrollensysteem.een speciale CTC-batterij (cell-to-chassis)De laagversnellingsversnellingsbak kan een maximale verhouding van 21 bereiken:1De achtermotor heeft een maximumvermogen van 285 kW en een piekkoppel van 400 N·m. Het voertuig biedt ook een maximaal verstelbereik van 140 mm, 6 kW voertuig-op-voertuig opladen,en 20 kW stationaire laadfunctiesBovendien zal het voertuig worden uitgerust met een geavanceerd intelligent rijsysteem, dat uiteindelijk zowel stedelijke als snelwegscenario's zal bestrijken.