HUNAN DECOMLLC SUPPLY CHAIN CO., LTD.

  • China HUNAN DECOMLLC SUPPLY CHAIN CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China HUNAN DECOMLLC SUPPLY CHAIN CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China HUNAN DECOMLLC SUPPLY CHAIN CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China HUNAN DECOMLLC SUPPLY CHAIN CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China HUNAN DECOMLLC SUPPLY CHAIN CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China HUNAN DECOMLLC SUPPLY CHAIN CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China HUNAN DECOMLLC SUPPLY CHAIN CO., LTD. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Oost-Europa, Oost-Azië, Afrika
Type Business Verdeler/groothandel, Agent, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken DECOM
Aantal werknemers 50~100
Opgericht Jaar 2011
Export pct 50% - 60%

Inleiding

Wie wij zijn

Hunan Decomllc Supply Chain Company is een professionele leverancier gespecialiseerd in elektrische auto's en transport.Commerciële voertuigen enz.Wat meer is, rijke voorraden en een stabiele toeleveringsketen hebben ons in staat gesteld om maandelijks honderden eenheden te leveren.Met de samenwerking die eigenaar van zeldzame export kwalificatie gecertificeerd door het ministerie van Handel in China, evenals de agent van verschillende grote merken van elektrische voertuigen en verschillende klassen van lage, middelgrote tot luxe prijs selecties,We zijn meer professioneel om klanten te voorzien van verschillende EV-modellen en kwalitatief hoogwaardige after-sales service in alle aspectenWij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor onze handelingen en zijn verantwoordelijk voor onze producten.en het aanbieden van gemak en een aangename aankoop ervaring en bieden een volledige procedure van pre-sales tot transport en na-verkoopWe verwelkomen alle dealers die willen onderhandelen over de hang.een stabiel en harmonieus strategisch partnerschap met onze klanten om een heldere toekomst te creëren voor de elektrische voertuigindustrie!

 

Onze visie: Om het toonaangevende merk van lichte milieuvriendelijke voertuigen ter wereld te zijn.

 

Onze kernwaarde: klant voorop, open mind, innovatie, bruikbaarheid, verantwoordelijkheid, samenwerking en win-win!

 

Voor meer informatie over ons kunt u onze bedrijfswebsite bezoeken via:

 

De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:

 

Geschiedenis

De uitvoer van Decomllc nam het lood in 2019 en ging aan „volumeverhoging, de kwaliteitsverbetering, en dekkingsuitbreiding“ verder in 2020. Aanvang in 2021 Decomllc overgebracht naar ontwikkeling van uitstekende kwaliteit, die de industrienormen voor de gebruikte kwaliteit, het onderzoek en de ontwikkeling van globale traceability beheersystemen, de bouw van de normen van de ondernemingsdienst, en de verbetering van de voertuiguitvoer van mogelijkheden overzee van de pakhuis de ondersteunende dienst de formuleren. Wij zijn geëngageerd aan zich het ontwikkelen tot een „belangrijk en invloedrijk gebruikt platform van de voertuiguitvoer in Hunan“!

Dienst

One-stop dienst, kopen-Bericht, klaar, Trasportation van deur tot deur te gaan!
Om hoogte te verstrekken - kwaliteits groene voertuigen om voor evenwicht tussen te streven.

 

Waarom de V.S.? kies!

 

Professioneel Team

Decomllc heeft voldoende levering van goederen, die buigzaam volgens klantenbehoeften kan worden geplaatst!

 

Gematigde Prijzen

De productdiversificatie niet tot één product wordt beperkt, zal de diversiteit van producten u een verschillende het winkelen ervaring brengen, die u een verscheidenheid van keuzen geven, die tijd besparen die en troble.

 

Levering snel

 

Van productselectie, fabrieksinspectie, productkwaliteitscontrole, of logistiek volgen het in real time, vereisen alle processen u niet om te controleren, zal ons bedrijf controleren!

 

 

 

Ons Team

Het bedrijf heeft een verkoopteam uit hoogst opgeleide en ervaren talenten wordt samengesteld, die de voorbijganger in de buitenlandse handelsindustrie die leiden meer dan 20 jaar, de eerste groep beweren te zijn belast met de nieuwe industrie van het energievoertuig in Hunan, getuigde de snelle ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen, geaccumuleerde rijke ervaring in de uitvoer van tweedehandse auto's, vormde een wetenschappelijke beheersysteem en een verkoopstrategie die. De teamleden zijn jong en volledig van kracht, met stevige professionele kennis, innovatiebewustzijn en de moed om uitdagingen, met een redelijkheid van sociale verantwoordelijkheid te ontmoeten, zijn wij geëngageerd aan zich het ontwikkelen tot een „belangrijk en invloedrijk gebruikt platform van de voertuiguitvoer in Hunan“ en vestigden het merk van „Decomllc“.

 

Het Decomllcteam hangt altijd het samenwerkingsconcept aan wederzijdse voordeel, pragmatisme en openheid, en bespreekt in binnen- en buitenland met klanten op samenwerking en ontwikkelingsplannen om een nieuwe weg voor de tweedehandse de autouitvoer van China gezamenlijk open te stellen.

 

Onze diensten:

 

Begroet klanten die bij het handel drijven aankomen

Demonstreer de voertuigen van het handel drijven en verklaar hun eigenschappen en garanties aan klanten

De vragen van de antwoordklant over auto's, financiering en aankoop proces

Begeleid klanten op testaandrijving, die vergunningen en documentatie vooraf per best practicen verzamelen

Bespreek autoprijzen en handel-in waarden voor de voertuigen van klanten

Coördinaat met de financiënafdeling om de financiering en de eigendom van elke klant te bepalen opties

Contact voorbij klanten om te verzekeren zijn zij tevreden met hun voertuigen.

China HUNAN DECOMLLC SUPPLY CHAIN CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

 

China HUNAN DECOMLLC SUPPLY CHAIN CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1China HUNAN DECOMLLC SUPPLY CHAIN CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2

Laat een bericht achter