De Haven van de Hunchunspoorweg voert voertuigen voor het eerst uit door broodjescontainers

April 26, 2023

laatste bedrijfscasus over De Haven van de Hunchunspoorweg voert voertuigen voor het eerst uit door broodjescontainers  0laatste bedrijfscasus over De Haven van de Hunchunspoorweg voert voertuigen voor het eerst uit door broodjescontainers  1laatste bedrijfscasus over De Haven van de Hunchunspoorweg voert voertuigen voor het eerst uit door broodjescontainers  2

laatste bedrijfscasus over De Haven van de Hunchunspoorweg voert voertuigen voor het eerst uit door broodjescontainers  3

 

Op 28 November, 140 werd binnenlandse 7 zetel SUVs uitgevoerd naar Rusland door de goederentrein China-Europa via Hunchun-Spoorweghaven. Dit is de eerste keer voor de haven om voertuigen door broodjescontainers uit te voeren.

Een totaal van 250 voertuigen werden uitgevoerd van Hunchun-Spoorweghaven in 2 partijen dit keer. In het verleden, werden de de uitvoervoertuigen gedragen door standaard verschepende containers, met slechts 2 voertuigen per container. Nochtans, kan elke broodjescontainer 10 voertuigen dragen die, effectief vervoerefficiency verbeteren en logistieke kosten bewaren.

Volgens Jilin-de Tak van Hunchun van de de Noordoostelijke Spoorweggroep van Azië, is de test van het uitvoeren van voertuigen door broodjescontainers een nieuwe wijze van het spoorwegvervoer over zee die Hunchun-de Spoorweghaven actief met Russische Spoorwegen besprak, realiserend de lading van het directe exportvoertuig met broodjescontainers bij de haven. De nieuwe ontwikkelingsruimte is gecreeerd voor het optimaliseren van het handelsformulier van de het voertuiguitvoer van China, die de het verschepen schaal verbeteren, het drukken van kosten en het verhogen van efficiency voor autofabrikanten.

De laatste jaren, heeft Hunchun het de invoerkanaal voor bulkmiddelen en energieproducten van Rus, de vervoergang voor grensoverschrijdende rail-sea handel en in eigen land verhandelde goederen, evenals de de uitvoergang voor goederentreinen China-Europa van Hunchun aan Russische binnenlands van Europa, van Centraal-Azië en gladgemaakt. Volgens statistieken, van Januari aan Oktober voerde dit jaar, Hunchun-Spoorweghaven 226 voertuigen uit die ongeveer 3.444 ton wegen.

Het hoofd van het Hunchun-de Dienstcentrum van het Havenbeheer zei dat Hunchun-de Spoorweghaven, als enige spoorweghaven aan Rusland in de provincie, verder de bouw van infrastructuurprojecten met inbegrip van de de containerpost van het spoorwegbroodje zal versterken. De haven zal in een nieuwe logistiekgang worden gebouwd ondersteunend de ontwikkeling van de auto-industrie van de provincie.